valkuilen gebruik outlook

“Dank je, maar we zijn nu te druk”Soms merk je dat er bepaalde taken of processen binnen jouw bedrijf op een inefficiënte manier worden uitgevoerd.

Omdat deze taken of processen al jaren op deze “bewezen” manier worden uitgevoerd worden deze vaak zo gelaten, met alle inefficiëntie van dien!

Vaak vind men het eng om deze taken of processen aan te pakken en geeft men aan hier "geen tijd" voor te hebben.

De gedachte om deze "bewezen" taken of processen te veranderen kan eng en tijdrovend lijken, maar net als in bovenstaande afbeelding kan het nemen van tijd voor (technologische) ontwikkelingen zich snel terugbetalen en grote voordelen opleveren, zowel voor jou als voor jouw bedrijf.

Technologie kan extreem goed werken bij het vastleggen, stroomlijnen en beheren van repetitieve taken of processen. Het nemen van de tijd om de bedrijfsprocessen te beoordelen en manieren te onderzoeken om deze te "automatiseren" kan leiden tot aanzienlijke verbeteringen.

De eerste stap is echter om even de tijd te nemen om jouw bedrijf te beoordelen en vervolgens te investeren in het juiste advies om te helpen systemen, tools en technologieën te implementeren die zijn afgestemd op de bedrijfsstrategie.

Een van de systemen dat je kan helpen met het optimaliseren van een primair proces (e-mail) is MailFlowr.

Neem dan ook de tijd om je te oriënteren in het product en welke processen MailFlowr voor je kan versnellen of verbeteren.

Probeer MailFlower nu 30 dagen.


Vul onderstaande gegevens in voor een gratis demo versie: